Una vintena de persones busca un tresor al Thyssen

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El Museu Carmen Thyssen s'ha confirmat com una de les propostes més destacada del panorama cultural. En part gràcies a iniciatives adreçades a tots els públics amb l'objectiu d'apropar-se a l'art a través de jocs com el de dijous a la nit, quan els assistents dividits en grups havien de trobar un tresor pirata.

Aquesta nova proposta s'englobava entre les activitats que proposa el museu per apropar l'art a tots els públics.

Des d'una nova visió de les obres exposades, i després d'una visita guiada, els participants van viure una experiència especial. Dividits en grups tenien la missió de trobar un tresor amagat al museu.

És una forma de tenir una perspectiva diferent de les peces, estudiant i buscant nous sentits a les imatges. A partir d'aquí, es desprenien algunes de les pistes necessàries per aconseguir l'objectiu final. El director artístic del museu, Guillermo Cervera, explica com és una activitat "en què cada persona té un rol, han de treballar, discutir i veure les obres buscant un altre sentit o quelcom que ens pot passar desapercebut".

Unes vint persones van participar en aquesta experiència, que era la continuació d'altres de similars. Per al futur es preparen novetats en aquesta línia. Des de la direcció es destaca que cada vegada tenen més acceptació entre el públic.

Informa: Joan A. Sarmiento
Imatges: Anna Ginestà

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.