Vives i Martí aposten pel diàleg sense mediadors a Catalunya

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El copríncep episcopal també s'ha pronunciat sobre la situació que es viu aluests dies a Catalunya, sobretot arran de la decisió del Govern espanyol d'aplicar l'article 155 de la constitució espanyola. Igual que el cap de Govern, Joan Enric Vives s'ha mostrat preocupat i ha fet una crida al diàleg entre institucions.

Prudència i suport total al posicionament del Govern respecte al conflicte català. En aquesta línia s'ha pronunciat el copríncep episcopal quan s'ha referit a la situació de tibantor que presideix les relacions entre el Govern català i l'espanyol. Vives espera que la democràcia sigui el valor que prevalgui i que les parts trobin la millor forma d'avançar sense trencar la convivència. Ha recordat que tant França com Espanya són dos aliats imprescindibles en el procés de negociació amb Brussel·les.

El copríncep episcopal ha destacat els lligams d'Andorra amb Catalunya i s'ha mostrat preocupat per la situació que es viu al territori català.

Per la seva part Antoni Martí s'ha mostrat preocupat per les conseqüències que pugui tenir a Andorra l´aplicació de l´article 155 de la constitució espanyola a Catalunya. El cap de Govern ha reiterat que el Principat té unes bones relacions tant amb Espanya com amb Catalunya i demana diàleg.

Informa: Joan A.Sarmiento
Imatge: Kevin Ribero / XTVL

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.