Els vols a Madrid superen àmpliament les expectatives del Govern

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La línia regular de vols entre Madrid i l'aeroport d'Andorra-la Seu supera les expectatives inicials i el Govern ja pensa en la campanya de publicitat per diversificar la marca Andorra. Els enllaços amb França i Portugal són els pròxims objectius.

La connexió amb Madrid des de l'aeroport d'Andorra-la Seu està superant totes les expectatives que s'havia marcat el Govern. En les primeres dues setmanes, el volum de viatges venuts supera el 40%. Una xifra molt per sobre del que és habitual per unes instal·lacions sense vols regulars com aquesta.

Segons el ministre d'Economia i Empresa, Jordi Gallardo, l'objectiu ara és fer conèixer encara més la marca Andorra i mostrar la nova alternativa de mobilitat que hi ha. 

Queda pendent tancar les connexions amb França i Portugal. El full de ruta és el mateix que amb Madrid i l'objectiu és tenir-ho enllestit a finals del 2022. 

Tot plegat, un èxit després de 37 anys intentant recuperar els vols regulars entre les dues destinacions. 

Informa: Òscar Serrano 
Imatges: Sergi Linares
Locució: Neus Toro Oltra

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.