El volum de passatgers a l'aeroport d'Andorra-la Seu és manté en línia ascendent el primer trimestre de l'any

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

L'aeroport d'Andorra-la Seu és manté en una línia ascendent durant els tres primers mesos de l'any pel que fa al volum de passatgers. Tot i que d'una forma més moderada, el mes de març va incrementar la xifra final en un 10% respecte a l'any passat.

En total al març el nombre de passatgers a l'aeroport d'Andorra-la Seu va ser de 742. Això és un 10% més que l'any 2021, cosa que significa que el creixement continua sent constant, tot i que menys espectacular que durant els dos primers mesos de l'any, quan l'augment va ser d'un 370% al gener i un 103% al febrer.

Cal tenir en compte que la temporada d'hivern es va beneficiar de la posada en marxa dels vols regulars amb Madrid i el retorn a la normalitat sanitària. 

Air Nostrum continua sent la companyia que lidera el volum de passatgers traslladats, tot i que es mantenen en bons percentatges els vols xàrters realitzats per una de les empreses establerta a l'aeroport. Per contra, al març ha baixat sensiblement el nombre d'operacions, un 4%.

S'espera que durant l'abril i el maig es mantinguin unes xifres similars i que es comenci a notar un augment de passatgers coincidint amb la temporada d'estiu.

Informa: Joan A. Sarmiento
Locució: Neus Toro

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.