El voluntariat mobilitza més de 560 persones

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El Departament de Voluntariat ha fet balanç del 2019 i constata que ha participat en una desena d'esdeveniments que han mobilitzat 562 persones. La cursa del dia de "l'Esport per a tothom" és la que ha tingut més voluntaris.

Fins al 5 de desembre, Voluntariat va donar suport a 14 esdeveniments. En aquest sentit, segons s'ha explicat des d'aquest departament, els actes més destacats i que han requerit més persones han estat la cursa del dia de "l'Esport per a tothom" amb 60 voluntaris i la gestió del Cirque du Soleil que va implicar 45 persones a cada una de les funcions.

Altres esdeveniments rellevants que han comptat amb la participació dels voluntaris han estat les curses i caminades solidàries com ara la "Marxa Marc GG" , la cursa de la Dona o la caminada d'Assandca. Més de 500 persones han participat en aquestes iniciatives.

El Departament de Joventut i Voluntariat també ha explicat que participa de dues maneres diferents en els esdeveniments del país. Per una banda gestionant i coordinant els voluntaris en l'acte en qüestió o proporcionant i cedint personal a l'organitzador sense gestionar-los. Això sí, sempre que sigui una entitat sense ànim de lucre.

Per dur a terme la seva tasca estan coordinats amb Protecció Civil, la Policia, la Creu Roja, els Bombers i els agents de circulació de les diferents parròquies.

Informa: Pere Moliné
Locució: Yasmina Canedo
 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.