Voten a Andorra uns 3.500 residents espanyols, un 15%, en les eleccions generals del seu país

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Uns 3.500 residents espanyols han votat en les eleccions generals d'aquest diumenge, una xifra que és lleugerament inferior al 15% de les 23.500 persones que tenen dret a sufragi en aquests comicis a Andorra. La participació és una mica més alta que en les eleccions del passat abril. Aquest migdia s'acabava el període per votar a l'Ambaixada.

Des del consolat d'Espanya es calcula que unes 3.500 persones hauran votat en aquests comicis generals i representa un lleuger increment respecte als 3.300 de les eleccions del passat abril.

Això suposa, aproximadament, un 15% dels ciutadans espanyols que viuen a Andorra. Es podia votar per correu o, bé, dipositar el vot a l'ambaixada des del dimarts fins aquest diumenge. La junta electoral va prorrogar el passat dijous el termini per poder emetre el sufragi a la legació diplomàtica fins aquest diumenge al migdia.

Durant aquests dies no s'ha produït cap incident de rellevància. Això sí, alguns votants no han tingut problemes a mostrar el cansament per la situació política d'Espanya ja que hi ha hagut quatre eleccions generals en els darrers quatre anys.

El sufragi s'havia de demanar específicament mitjançant l'anomenat vot pregat, encara que no tots els qui han fet el tràmit han acabat votant.

Informa: Pere Moliné
Imatges: Desirée Sala

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.