Xabier Ajona ocupa la direcció d'Ordino-Arcalís amb l'objectiu de remuntar la situació

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Xabier Ajona és ja oficialment el nou director de l´estació Ordino-Arcalís. Els cònsols de la parròquia l´han presentat avui a la premsa i també al personal del camp de neu. L'objectiu principal és millorar els serveis que dóna l'estació, millorar el seu posicionament a Vallnord i que l'estació sigui autosuficient en dues o tres temporades.

Xabier Ajona ha estat nomenat pel Consell d´Admistració de Secno com a nou director de l´estació d´Ordino-Arcalís. Fins ara havia estat director gerent de l´estació argentina de Chapelco, i també havia treballat a Grandvalira. Ajona arriba a Arcalís decidit a remuntar la difícil situació que travessa el camp de neu. "Haurem de trobar fórmules noves, millorar serveis i qualitat i replantejar-nos tot el que fem per poder aportar novetats al mercat i que se'ns identifiqui amb els nostres atributs més importants", ha afirmat.

El nou director d´Ordino-Arcalís aposta per millorar el posicionament de l´estació a Vallnord, crear sinergies amb la parròquia i aconseguir que el camp de neu sigui autosuficient en dues o tres temporades. Reconeix que "és evident que no és una tasca fàcil" perquè "SECNOA és una empresa que històricament ha tingut les seves dificultats". però té clar que la solució passa per " treballar-hi perquè es pugui autofinançar i reinvertir".

En aquest sentit, el cònsol major d´Ordino, Ventura Espot, ha afirmat que quan la situació de l´estació millori arribaran inversors i s´ha mostrat convençut que en dues o tres temporades podran canviar algun giny. També ha explicat que s´incoporarà en el Consell d´Administració de Secnoa un assessor tècnic que permetrà despolititzar l´òrgan.

Avui, a més d´Ajona, s´ha presentat el director de Qualitat, Oriol Serra. La nova direcció ha explicat que l´1 de setembre començaran a treballar en els pressupostos i la plantilla.

Informa: Ana Alamán     Imatge: Marta Paixà

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.