El xef Josep Maria Kao presenta la cuina xinesa als Tastos gastronòmics al Mercat de Nadal

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Josep Maria Kao porta a la plaça del Poble la tradicional cuina xinesa elaborada mitjançant l'estil wok.

El xef Josep Maria Kao ha presentat els seus plats en una degustació que ha tingut lloc a la plaça del Poble d'Andorra la Vella emmarcada dins de la celebració dels Tastos gastronòmics al Mercat de Nadal. Kao ha explicat els ingredient dels qual estava format el plat, així com el mètode d'elaboració amb wok, assegurant que es tracta d'un menjar molt sa.

Per la seva banda, Mònica Codina ha celebrat la gran afluència de persones que han decidit apropar-se a la plaça del Poble, per tal de tastar els plats del xef.

Des de dissabte i fins al 28 de desembre, cada dissabte, la plaça del Poble acollirà variades degustacions per part de cuiners de reconegut prestigi, com és el cas de Francis Paniego de Sport Hotels Resort & Spa, o Carles Flinch, xef i propietari del restaurant Can Manel d’Andorra la Vella.

Informa: Marc Riera
Imatges: Desirée Sala

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.