El xef Marc Mora inaugura els tallers de cuina de les jornades gastronòmiques d'Ordino

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El xef del Park Hotel, Marc Mora, ha inaugurat els tallers de cuina de les jornades gastronòmiques organitzades per l'Associació de Comerciants i Hotelers d'Ordino.

Una quinzena d’assistents han assistit a l'elaboració d'un tàrtar de carbassó amb vieira marinada i d'un salmorejo de rúcula amb sepionetes i perles de carbassó.

El proper taller, dijous que ve, anirà a càrrec de Carles Finch del restaurant Can Manel.

El president de l'Associació de Comerciants i Hotelers d'Ordino, Joan Nuñez, ha detallat que es tracta d'una prova pilot que està tenint molt bona acceptació. "Esperem que sigui un èxit i repetir-ho en més ocasions".

Informa: Judith Sáez
Imatges: Arnau Gaya

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.