L'AMPA del Sagrada Família recupera 15.000 euros

www.andorradifusio.ad

La junta de l'AMPA del col·legi Sagrada Família fa una assemblea extraordinària on informa que ja ha recuperat quinze mil dels quaranta-set mil euros sostrets i emprendrà les accions legals pertinents per reclamar pel perjudici sofert.

Mentre la tresorera de la junta ja ha entrat a presó per apropiació indeguda, la junta directiva de l'Associació de Mares i Pares ha decidit emprendre accions legals i personar-se a la causa per reclamar pel perjudici sofert. Segons fonts properes al cas, ja han pogut recuperar 15.000 euros, tot i que la prioritat és la totalitat dels 47.000 euros. Així ho van exposar al vespre en una assemblea extraordinària.

En la mateixa reunió, els responsables van explicar els fets. Com en els darrers mesos havien detectat una sèrie de moviments bancaris realitzats de forma irregular adreçats a proveïdors de l'associació, però amb un número de compte que no hi corresponia. Això va provocar una primera denúncia a la policia.

En un comunicat han indicat que ignoren els motius que han portat la tresorera de la junta a fer les actuacions que són objecte d'investigació i lamenten que hagi pogut passar. Afirmen que "no toleren cap tipus de conducta il·lícita per part de cap dels membres que formen la junta directiva" i deixen que sigui la justícia qui hagi de determinar la seva culpabilitat.

Informa: Carles Alonso

Comparteix:

Com aplicar la tecnologia al comerç tradicional Jornada de portes obertes a l'estació de tractament d'aigua de les Pardines