ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

An-danda-rà representarà 'Garses' a Sant Julià i vol portar-la a les escoles per abordar el 'bullying'

www.andorradifusio.ad

La Companyia An-danda- vol acostar l'última obra de la seva producció a les escoles, i és que la comèdia Garses té l'assetjament escolar (bullying) com a teló de fons. Mentrestant, el 29 de gener torna als escenaris, a Sant Julià de Lòria, amb preus i tractes especials per als escolars i una xerrada amb l'autor i tots els professionals que l'han fet.

Es va estrenar a la 54a Temporada de Teatre a Andorra la Vella i ara es representa a Sant Julià de Lòria.

Garses tracta de tres amigues que van perdre l'amistat i que amb els anys es retroben i parlen d'un episodi en què una va assetjar, l'altra va patir i la tercera en discòrdia no va intercedir.

L'actriu Carol Caubet explica com "no tothom que ha patit assetjament escolar vol venjança, però sí que volen que es reconegui i se'ls demani perdó".

L'obra pujarà a l'escenari del Claror el 29 de gener amb la participació de l'autor, Jorge Roelas, els actors i l'equip tècnic, amb els quals es farà una xerrada posterior.

A més, per la temàtica que toca, es vol intentar que arribi a les escoles. Caubet remarca que la tertúlia pot ser molt interessant perquè no sols poden parlar amb l'autor, sinó també amb totes les persones que formen part d'una obra de teatre.

Després d'Andorra, el 14 de març ha estat seleccionada per ser representada a Tàrrega i, si tot va bé, a l'agost serà al FITAG, el Festival internacional de teatre amateur de Girona.

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Fernando Montero
Locució: Oliver Jaén

Comparteix:

35.172.233.2