ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

El L'Andart inaugura l'obra de 500 metres de Saype, un referent mundial en l'art de natura

www.andorradifusio.ad

El L'Andart ha viscut aquest dijous una jornada molt especial, amb la inauguració de l'obra del creador francès Saype, un referent mundial en l'art de natura i que forma part del projecte itinerant "Beyond Walls".

Saype, el nom artístic de Guillaume Legros, va iniciar el projecte "Beyond walls" amb la intenció de crear una cadena humana simbòlica. Va començar al Camp de Mart, a París, i després d'Andorra continuarà per altres ciutats, com ara Melbourne, Londres o Nova York.

Dues mans entrellaçades centren la proposta inaugurada aquest dijous, en homenatge a les ONG que salven refugiats al Mediterrani. Una obra de grans dimensions, 500 metres de llargada per 30 d'amplada, que es pot contemplar des de la passarel·la habilitada per a l'ocasió a la Campa d'Engolasters. L'artista destaca que forma part d'un projecte global

És un referent mundial en l'art de natura i de ben segur el principal reclam d'aquesta edició del L'Andart. Així ho ha posat en relleu el comissari adjunt de la biennal, Paul Alexandre Nicolas, qui ha remarcat el presitigi internacional i la presència mediàtica de Saype, així com el seu missatge.

Per elaborar l'obra l'artista ha utilitzat pintura biològica i ecodegradable, respectuosa amb el medi ambient.

Informa: Joan A. Sarmiento
Imatges: Sergi Linares
Imatges cedides: Moanin Gallery

Comparteix:

100.26.179.196