ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Andblockchain destaca la col·laboració entre l'economia clàssica i els que aposten per la blockchain com a punt fort per desenvolupar-la a Andorra

www.andorradifusio.ad

La CEA i l'associació Andblockchain insisteixen en la necessitat de legislar sobre aquesta tecnologia per poder convertir el país en un pol d'atracció empresarial.

A l''Ara i Aquí' de Ràdio Nacional, la presidenta de l'associació, Marta Ambor, i el coordinador de l'àrea de diversificació de la CEA, Àlex Armengol, han remarcat que el blockchain reduirà feina als negocis que es basen en la confiança, com ara els bancs, i hi han afegit que, a diferència d'altres països, aquí no han volgut rivalitzar amb l'economia clàssica, sinó treballar-hi conjuntament.

Consideren que és un tret diferencial que podrà posar Andorra entre els països capdavanters en aquesta matèria a Europa, al costat d'Estònia i Malta. "En comptes de barallar-nos la nova economia amb l'economia clàssica, allò que hem fet aquí els de la blockchain, que és el més interessant i està agradant molt internacionalment, és  anar a buscar els bancs, els assessors financers, els auditors, els economistes... Tots aquests venen confiança", assegura Armengol.

Informa: Ester Pons

No saps què és una blockchain? T'ho expliquem al nostre blog.

Comparteix:

35.173.48.53