ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Andbus se suma al compromís per a la reducció de les emissions

www.andorradifusio.ad

El mercat nacional de compensació d’emissions de gasos amb efecte d’hivernacle comença a tenir empreses involucrades. Un exemple és Andbus, que ha començat a reduir les emissions. 

El 2050 és l'any que Andorra es fixa per assolir la neutralitat de carboni. Des de l'oficina del Canvi Climàtic destaquen que implementar plans de reducció i compensació d'emissions és fonamental. La companyia de transport de viatges Andbus ja ho està fent. Espera aconseguir la neutralitat al voltant del 2035 i estudiarà canviar els vehicles per una flota elèctrica, produir energia renovable i utilitzar noves tecnologies per optimitzar els recursos.

El director de l'oficina del Canvi Climàtic, Carles Miquel , ha destacat que la llei de contractació pública, actualment a tràmit parlamentari, tindrà en compte aquests esforços en benefici de la sostenibilitat.

El CEO d'Andbus, Dani Vinseiro, s'ha mostrat molt satisfet d'haver aconseguit aquesta certificació. Ha explicat que "ha estat un treball llarg" que ha permès "una reducció per sobre del 12%". Una xifra que qualifica d'èxit "tenint en compte que aquest sector és especialment difícil". 

Informa: Judith Sáez
Imatges: Pere Besolí

Comparteix: