ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Andoflora retrà homenatge a Joan Brossa

www.andorradifusio.ad

Andoflora donarà visibilitat, més que mai, a l'oferta complementària amb més d'una vintena de propostes d'educació, lúdiques i culturals. Enguany, la fira tindrà dinou espais de venda i la temàtica central seran les lletres, coincidint amb el centenari del naixement de Joan Brossa.

Res millor per a recordar Joan Brossa que ressaltar la relació entre les flors i les lletres. Aquesta serà la temàtica de la 26a edició d'Andoflora, que acollirà la plaça de les Fontetes durant el cap de setmana.

Al seu voltant, s'han dissenyat més d'una vintena de propostes. Destaca la que protagonitzaran alumnes de les escoles de la parròquia per a crear amb flors lletres i paraules relacionades amb la Massana.

L'augment progressiu d'expositors fa que els organitzadors hagin d'optimitzar l'espai de la plaça de les Fontetes "amb una foodtruck per als productes alimentaris del país per donar més protagonisme a flors i plantes", diu la responsable de Cultura, Montse Checa.

Tot i l'èxit de la fira, des del comú es descarta ampliar espai de cara al futur. La consellera d’Educació, Joventut i Esports, Natàlia Cusnir, creu que precisament l'èxit d'una fira com Andoflora és la seva dimensió.

Enguany seran vint-i-dues empreses les que participaran, entre expositors i les que presenten productes agrícoles i artesans del país.

També hi haurà tallers, propostes culturals com un espectacle de Líquid Dansa i altres iniciatives de la Capsa de Creació. En total, s'ha destinat un pressupost de 39.000 euros a aquesta edició.

Informa: Joan A. Sarmiento
Imatges: Guillem Casal

Comparteix:

3.234.143.26