ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Andorra acollirà per primera vegada el Congrés Internacional Blockchain

www.andorradifusio.ad

Per primera vegada Andorra serà seu del Congrés Internacional Blockchain. Es presentarà el robot més avançat d'Espanya i els experts presents debatran temes relacionats amb les noves tecnologies.

Andorra és un atractiu per a les empreses que participaran en el congrés i que volen ubicar-s´hi per desenvolupar els seus projectes. Aquesta motivació s´atribueix a diverses raons. Andorra té una fiscalitat baixa, s'hi parla castellà i té bones característiques geogràfiques. A més, creuen que serà un referent del progrés tecnològic en pocs anys.

L'esdeveniment no es centrarà tan sols en el blokchcain. Experts del sector també parlaran d'altres temes relacionaTs amb les noves tecnologies, com l'internet de les coses o la intel·ligència artificial.

L'organització treballa amb col·laboradors com Andorra Turisme per afegir un valor extra a l'esdeveniment. Promocions i descomptes perquè els assistents puguin fer activitats al país i així potenciar la marca Andorra.

El congrés fa la seva segona edició a Andorra, després d'una primera a Espanya, que va ser tot un èxit.

Tindrà lloc el 5 i 6 d'octubre a l'hotel Roc Blanc, a Escaldes-Engordany i compatarà amb uns vint ponents experts que presentaran els seus coneixements a través de tallers, conferències i debats.

Informa: Silvia Callís
Imatge: Fernando Montero

Comparteix: