ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Andorra Business busca més fons d'inversió al Regne Unit

www.andorradifusio.ad

La inversió estrangera provinent del Regne Unit es va multiplicar per cinc l'any passat respecte al millor any mai registrat, el 2017, i es van superar els 8 milions d'euros. 

Per això, Andorra Business ha viatjat a Londres per trobar-se amb empreses de diferents sectors i potenciar els intercanvis econòmics. Sobretot, enfocat a l'economia digital, molt present a la capital britànica.

El president d'Andorra Business, Jordi Gallardo, ha destacat que la ciutat de Londres "és un dels principals llocs de referència en sectors com el fintech o de la biotecnologia". En aquest sentit, ha declarat que per això han fet les reunions amb empreses d'aquests àmbits i també "amb companyies d'aviació per fomentar intercanvi turístic i l'arribada de possibles inversors al país. De moment, està sent molt positiu."

La directora de l'organisme, Judit Hidalgo, ha esmentat que "arrel del Brexit ens hem adonat que hi ha molt interès en valorar altres llocs d'Europa continent". D'aquesta manera, han detectat que és un punt d'interès "per posar negocis, àrees de desenvolupament i per això hem decidit tenir reunions amb empreses, corporacions, inversors...".

Informa: Redacció 
Imatges cedides: Andorra Business

 

Comparteix: