ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Andorra Business promociona les oportunitats d'inversió a Madrid

www.andorradifusio.ad

La línia aèria entre l'aeroport Andorra-La Seu i Madrid, el projecte de zona franca o el desenvolupament del sector dels e-sports són alguns dels exemples de desenvolupament i de negocis que el ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo, ha exposat a empresaris, consultors i periodistes madrilenys. 

En la trobada s'ha exposat la feina de l'Executiu en el foment de l'economia digital i els projectes d'innovació. Tot plegat per mostrar, segons la directora d'Andorra Business, Judit Hidalgo, tot el potencial del país com a destí per a inversors. De moment, assegura, "és una acció que està tenint una molt bona rebuda". És per aquest motiu que la volen "replicar tant a Barcelona com al sud de França".

Segons la directora de l'Associació de Periodistes d'Informació Econòmica, Macarena Muñoz, estan interessats en com Andorra està "impulsant l'aspecte tecnològic i de connectivitat, en què se centra la nova manera de viure post Covid".

Jordi Gallardo ha fet esment que aquestes sessions de treball serveixen per a donar a conèixer la feina que s'està fent al país per facilitar inversions. Sobretot, s'ha destacat el ventall d'opcions que obre la nova connexió aèria entre tots dos territoris.

En aquest sentit, Gallardo ha ressaltat que "a partir del 17 de desembre les persones que visquin a Madrid i que vulguin desplaçar-se a Andorra ho podran fer a través de dos vols regulars", afegint que "per nosaltres era important compartir la voluntat d'apropar més Andorra per motius turístics, però també per altres temes com ara l'econòmic". Per la seva banda, el conseller d'Economia, Hisenda i Treball de la Comunitat de Madrid, Javier Fernández-Lasquetty, ha valorat que es tracta "d'una nova via molt més fàcil i ràpida, tant pels viatges de turisme com de negoci".

Informa: Anna Pifarré-Anna Mata

Comparteix: