ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Andorra, Catalunya, València i les Illes Balears coordinen els reconeixements dels certificats de català

Conèixer i saber les equivalències de les titulacio

Conèixer i saber les equivalències de les titulacions de català dins dels territoris de parla catalana és més assequible i senzill. Els governs de Catalunya, València, les Illes Balears i Andorra han publicat als seus llocs web informació relativa al reconeixement oficial de coneixements de llengua catalana als quatre territoris.

Els continguts, que s’han elaborat coordinadament, pretenen facilitar l’accés dels ciutadans a la informació relativa a la manera d’acreditar els coneixements de català a cada un dels territoris. A més, els espais web també inclouen informació sobre els certificats, les convocatòries i les inscripcions als exàmens de tots els territoris i un quadre d’equivalències a fi que tot ciutadà pugui consultar el reconeixement del seu certificat.

Tal com informa el Govern a través d'un comunicat, a Andorra, l’espai web es pot consultar a la web de cultura (a l’apartat ‘Diplomes oficials de llengua catalana’). Aquest pas permet continuar avançant en la línia de treball impulsada pel reconeixement mutu de les titulacions de català i el treball conjunt de tots els territoris de parla catalana per a la promoció de la llengua comuna.

Informa-imatge: Agència ANA

Comparteix: