ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

'Andorra Endavant' serà el nom del nou partit de Carine Montaner

www.andorradifusio.ad

El nou partit de Carine Montaner es dirà Andorra Endavant i vol apostar per projectes i no per ideologies. La consellera general s'ha posicionat, però, al centredreta i s'ha mostrat contrària a augmentar la pressió fiscal. Ha estat a l'"Ara i Aquí" de Ràdio Nacional i ha deixat clar que al darrere del seu projecte no hi ha cap pes pesant de la política.

La consellera general no adscrita Carine Montaner ha parlat de la seva nova formació política que s'anomenarà Andorra Endavant aquest dimarts al Cafè de l'Ara i Aquí. Afirma que hi ha molts empresaris que li donen suport ja que estan preocupats pel rumb del país.

"Sóc de centredreta, però crec molt en els projectes i hem de treballar", deia en resposta a la ideologia del partit. "Com impulsar el creixement econòmic? Com evitar la fractura social? Com podem donar qualitat de vida a la gent perquè es puguin allotjar dignament?", es pregunta.

També ha desmentit que Enric Dolsa sigui un dels que impulsa el partit. "Una dona pot muntar un partit sense tenir un home al darrere. He fet moltíssimes coses sola en la meva vida, a nivell personal, en inversions... Sigui un home o una dona, pot tirar endavant", insistia.

Un dels punts forts del nou partit hauria de ser ajudar que els inversors estrangers es sentin còmodes al Principat. Ha parlat del projecte de crear una plantació de cànnabis terapèutic que no va fructificar en la legislatura passada perquè no se li van donar facilitats. Diu que es van arribar a reunir amb l'exministre Carles Álvarez Marfany. "Aquestes persones esperaven justament un gest del ministeri per poder fer la llei. No es va fer la llei i què van fer? Van marxar a Malta", revela.

Finalment ha volgut descriure Josep Pintat, president de Terceravia, com un home d'Estat i algú a qui respecta força.

Torna a veure la entrevista a Carine Montaner de l'Ara i Aquí:

Informa: Pere Moliné

Comparteix:

3.227.235.183