ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Andorra Lírica tancarà la temporada amb la sarsuela cubana "Cecilia Valdés" plena de col·laboracions

www.andorradifusio.ad

Sis alumnes de cant del Conservatori del Liceu de Barcelona actuaran a la sarsuela cubana "Cecilia Valdés", la pròxima representació de la temporada Andorra Lírica. És l'inici d'un conveni amb l'associació que potser també inclourà músics.

Després de "Cançó d'amor i de guerra" la temporada Andorra Lírica continua a Sant Julià de Lòria amb la sarsuela cubana "Cecilia Valdés". El 8 i 9 de maig i en el marc de la Cimera Iberomericana es representarà aquesta història d'amor i drama, amb les races i classes socials com a motor de la peça.

Amb aquesta sarsuela cubana l'associació tanca la sisena temporada però ho fa amb una aposta d'alçada, d'entrada amb la participació del director general del Teatre Líric de Cuba en el paper de l'estimat de Cecília que interpretarà Jonaina Salvador.

Entre les moltes col·laboracions que es fan per a l'ocasió cal destacar la del Conservatori del Liceu per donar sortida a sis veus amb talent encara en formació, un recurs escàs en el sector. "Que Andorra es pugui convertir en una plataforma per donar oportunitats als joves que destaquen és molt important no només per Andorra sinó globalment", valora la presidenta d'Andorra Lírica.

En aquesta sarsuela l'esbart Laurèdia dissenyarà les danses tribals, s'estrenaran alumnes del cor de l'òpera i alumnes del Sant Ermengol. Els assajos que ara per ara es faran en petits grups tindran la posada en comú en el tram final abans de l'estrena. Per cert, que les entrades ja es poden comprar a la pàgina web del comú.

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Ricard Tenza

Comparteix:

3.210.184.142