ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

L'Andorra Mountain Music desperta bones sensacions entre hotelers i comerços

www.andorradifusio.ad

Els hotelers i comerciants valoren positivament la iniciativa de la primera edició de l'Andorra Mountain Music. Valoren que es tracta d'una oferta que pot atreure turistes si es comunica bé als Estats veïns i que pot ajudar a donar-li una empenta a la temporada d'estiu.

L'Andorra Mountain Music desperta bones sensacions entre els hotelers i comerços, als quals Andorra Turisme ja havia informat que tenia la intenció d'organitzar un gran esdeveniment per atreure turistes a l'estiu. Així ho han explicat el director de la Unió Hotelera, Jordi Pujol, i la presidenta de l'Associació de Comerciants de l'Eix Central, Sònia Yebra.

Des de la Unió Hotelera es veu de manera positiva que el Mountain Festival proposi cinc concerts a la plataforma de Soldeu perquè podrà fer que alguns hotels de parròquies altes que no tenien previst obrir s'ho repensin.

Sònia Yebra creu que a banda del festival de música programat per a l'agost, Andorra Turisme ha d'oferir altres iniciatives cada mes per recuperar el temps perdut durant el confinament i la reactivació lenta actual del turisme.

L'Andorra Mountain Festival oferirà sis actuacions durant els dissabtes del mes d'agost i el primer cap de setmana de setembre, amb artistes de prestigi com Mónica Naranjo, Don Diablo, Texas i Ainhoa Arteta.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Arxiu-Txema Galilea

Comparteix:

3.230.119.106