ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Andorra, el paisatge de l'esforç i la superació per arribar a la plata als Jocs de Barcelona

www.andorradifusio.ad

L'equip de la pel·lícula "42 segundos" tanca el rodatge aquesta setmana a Andorra. Un film sobre el patiment i l'esforç de l'equip espanyol de waterpolo per arribar al podi de Barcelona 92 i que es va quedar a les portes de l'or olímpic. 

A Andorra l'equip de "42 segundos" ha reviscut els entrenaments de la selecció espanyola de waterpolo abans dels Jocs Olímpics de Barcelona. Jaime Lorente, que interpreta García Aguado, i Álvaro Cervantes, que fa el paper de Manel Estiarte, han estat en tots aquells llocs on van patir els durs entrenaments sota les ordres de Dragan Matutinovic.

L'equip ha rodat al coll de la Botella, a Montaup, a la piscina del Pas de la Casa i al Palau de Gel, un paisatge dur que contrasta amb la llum i el color de Barcelona com destaca Àlex Murrull, codirector de 42 segundos.

"Juguem molt amb el contrast aquest. De les imatges que agafem de Barcelona, que ens apropem al mar, a tons més càlids, més suaus... de cop passem a Andorra amb tota la brutalitat del paisatge, que va a favor de les peripècies que hauran de passar, de l aduresa de l'entrenament..."

El rodatge que es tanca aquesta setmana a Andorra es vol estrenar coincidint amb els trenta anys d'aquella gesta a Barcelona 92 on l'equip s'enlairava després de conèixer l'infern. 

Informa: Rosa Alberch 
Imatges cedides: Imminent Produccions
Imatges: Fernando Montero

Comparteix: