ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Andorra perd dos càmpings clàssics amb el tancament del Borda d'Ansalonga i el Pla

www.andorradifusio.ad

Andorra ha perdut dos càmpings amb tradició els darrers mesos. El Borda d'Ansalonga, a Ordino, i el Pla, de Canillo, ja no han fet la temporada d'hivern. El campisme perd força i això que amb la pandèmia i les bombolles sanitàries havia recuperat protagonisme turístic.

El càmping Borda d'Ansalonga d'Ordino no ha obert aquesta temporada d'hivern. En un moment en què el món del campisme ha revifat per la pandèmia, aquest recinte ha hagut de tancar.

La pandèmia no s'ha emportat per davant aquest càmping, que els últims vuit anys ha estat gestionat per Joan Antoni Azurmendi. Però el contracte de lloguer ha vençut i no s'ha renovat. Això implica que enguany el recinte estigui tancat, sense possibilitat d'obrir tampoc una part com la piscina o el restaurant.

Amb tot, Azurmendi confia que aquest no sigui un adéu definitiu. "Seguim en contacte amb la propietat per si podem algun dia fer alguna cosa i trobar solucions compartides", assegura.

Una vegada confirmat el tancament, Azurmendi mira d'atendre els clients històrics, "que fa més de 30 anys que venen", que s'hagin pogut quedar penjats i derivar-los cap a altres càmpings.

La llista cada vegada s'escurça. I més després de la baixa també del càmping Pla, de Canillo, que per motius familiars ha hagut de tancar. Un altre clàssic que deixa el país amb menys oferta per als amants del campisme.

De moment, el càmping Valira continua sent l'irreductible d'un sector que perd companys de viatge. 

Informa: Sergi Cano
Imatges: Ricard Tenza-Albert Refart   

Comparteix: