ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Andorra podria tenir aviat un nou reclam turístic basat en l'experiència dels túnels de vent a la Margineda

www.andorradifusio.ad

Andorra podria acollir en breu un nou centre d´oci basat en els túnels de vent, gestionat per l'empresa catalana Sky Dream Factory. El vicepresident executiu de la comissió de Relacions Institucionals i Internacionals de la CEA, Pere Augé, ho ha avançat al seu compte de Facebook. El projecte, que s'ubicaria a la zona de la Margineda, inclouria nombrosos atractius.

L´anunci que ha fet a les xarxes socials Pere Augé, vicepresident executiu de la comissió de Relacions Institucionals i Internacionals de la CEA, s´emmarca en el procés d´obertura econòmica. El projecte de l'empresa catalana Sky Dream Factory complementaria l´oferta turística i d´oci del país. I és que, a banda del túnel de vent més gran d'Europa, el complex inclouria simuladors, oferta gastronòmica de qualitat, gimnàs i un local d'oci nocturn. Segons escriu a la xarxa el mateix Augé, tot plegat podria ser una realitat ben aviat, tan bon punt es presenti a les administracions públiques l'ambiciós pla. El projecte, que encara la fase final, s'ubicaria en uns terrenys situats a la zona de la Margineda.

Basat en els túnels de vent, que s´instal·laran en d'altres ciutats europees, la idea és que Andorra aculli un dels més importants. De fet, al vídeo promocional penjat a Youtube, al qual Augé fa referència en el seu post, ja s´apunta que el Principat serà una de les seus d´aquesta instal·lació lúdica. El túnel de vent és un simulador de caiguda lliure, que permet gaudir de les sensacions que es tenen en saltar d´un avió a quatre mil metres d´altura sense cap mena de risc.

Informa: Jordi Cama/Yasmina Canedo   Locució: Anna Pifarré

Comparteix:

3.236.108.61