Andorra reuneix les característiques per convertir-se en un punt d'atracció de talent i innovació mundial

www.andorradifusio.ad

Grans inversors que van participar en el primer Andorra Business Market posen de relleu la capacitat del país per fer-se un lloc en l'ecosistema mundial. El talent, l'entorn segur i l'aposta per la diversificació econòmica són les claus per transformar el territori amb projectes innovadors.   

Andorra reuneix les característiques per convertir-se en el punt geoestratègic d'atracció de talent digital i innovador no només europeu, sinó també mundial.

Ho diuen experts inversors internacionals que van assistir a la primera edició de l'Andorra Business Market i que aposten pel Principat seguint la línia d'Estònia.

Els inversors que van participar en la cita sumen més de 100 milions d'euros en capacitat econòmica per invertir. S'està fent un seguiment proper de fins a mitja dotzena de projectes que podrien veure la llum a curt termini.

Poden ser des d'start-ups que volen néixer o créixer fins a petites i mitjanes empreses que busquen un suport per arribar a nous mercats. Per a Gómez, Andorra ja ha guanyat tres coses.  

La dimensió del país no serà cap impediment, ja que el talent només requereix bones infraestructures per avançar. I Andorra asseguren que les té. L'esport i la salut, el nou model d'economia basat en el Blockchain, els e-Sports o la ciberseguretat són sectors on el Principat es podria fer fort. I és que els experts avisen que hi ha més diners en el mercat que bons projectes on invertir.

Informa: Laura Massegú
Imatges: Arnau Gaya-Kevin Ribeiro

Comparteix:

Andorra Turisme celebra l'acollida internacional del Mountain Music La restauració d'Ordino agafa aire gràcies a l'arribada de la Trail 100 Andorra-Pyrénées