ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Andorra Telecom recapta 2.400 euros per a Càritas i 2.300 per a la Plataforma d’ONGs

El número de telefòn 121 va recaptar les passades f

El número de telefòn 121 va recaptar les passades festes de Nadal 2.404 euros, que aniran destinats a Càritas Andorrana. L’ús solidari d’aquest telèfon és fruit de la col·laboració entre l'entitat i Andorra Telecom, que el cedeix gratuïtament i el promociona. El número curt 141, que la companyia cedeix a la Plataforma d’ONGs d’Andorra, va recaptar 2.300 euros durant el 2018.

L'encarregada de Responsabilitat Social Corporativa de la companyia, Inés Martí, ha lliurat els xecs a Canòlic Baró, vicepresidenta de Càritas, i David Fraissinet, en representació de la Plataforma d’ONGs d’Andorra.

El servei 121, que permet els infants parlar amb els Reis Mags, el Pare Noel i el Tió, va néixer fa quinze anys i des d’un primer moment Càritas Andorrana va ser la destinatària del 100% de l’import. Es van rebre durant les festes 1.202 trucades. L’import de cada trucada és de 2 euros.

Càritas destinarà els diners al projecte Atenció Primària, un servei d’acolida, orientació i acompanyament que té com a finalitat atendre les necessitats bàsiques de les persones com l’alimentació, l’habitatge, la salut, la roba, la soledat o el desarrelament.

Des de la Plataforma d’ONGs s’ha ressaltat la tasca de reconstrucció que s’està realitzant a la zona devastada per l’huracà Irma, recordant que al seu pas per l’Atlàntic va deixar una seixantena de morts.

Informa: Agència ANA
Foto: Andorra Telecom

Comparteix: