ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Andorra Turisme cancel·la el concert de Dj Snake, però continua endavant amb l'actuació de David Guetta

www.andorradifusio.ad

DJ Snake, que havia d'actuar aquest dissabte a l'Andorra Mountain Music, es cancel·la. Així ho ha anunciat Andorra Turisme, que específica que la poca venda d'entrades n'ha estat el motiu. En canvi, David Guetta ha penjat el cartell de 'sold out' i el seu concert es manté.

L'augment de les restriccions sanitàries als països veïns, juntament amb les del festival Andorra Mountain Music, han fet que el ritme de venda de les entrades per veure DJ Snake, el dissabte 24 de juliol, no fos l'esperat. Així, Andorra Turisme i l'artista han cancel·lat el concert, tot i que estudien la possibilitat de mantenir l'actuació prevista en properes edicions del festival.

El productor francès substituïa l'espai en el cartell del grup Texas, que va retirar-se del festival per la quarantena que imposa Anglaterra als ciutadans que venen de països en zona vermella com Espanya i França.

Complicacions per tirar endavant el festival a causa de la pandèmia, que de moment no afecten el concert de David Guetta, que tancarà l'Andorra Mountain Music el dia 31 de juliol amb totes les entrades exhaurides.

Andorra Turisme també ha informat que les persones que tenien entrada per a DJ Snake podran rebre el reemborsament íntegre pel canal pel qual la van adquirir o bé conservar-la per si finalment l'actuació es reprograma més endavant.

Una cancel·lació, que el ministre de Salut ha deixat clar que no ha estat motivada per raons epidemiològiques. Ara bé, Joan Martínez Benazet ha anunciat que s'estan avaluant les mesures de seguretat que s'aplicaran durant el darrer espectacle del festival que, com han sentit, segueix en marxa.

Informa: Judith Sáez 
Imatges: Arxiu RTVA

Comparteix: