ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Andorra Turisme confia mantenir a l'hivern l'afluència de visitants d'aquest estiu

www.andorradifusio.ad

Aquest 2020 Andorra ha perdut, fins ara, un 20% del volum de turistes que rebia però des d'Andorra Turisme es valora positivament tenint en compte que d'altres destins com Espanya n'han perdut el 80%. Ara treballen per salvar l'hivern on un nou tancament seria catastròfic per al sector.

Andorra Turisme treballa per mantenir a l'hivern el mateix nivell de turisme que a l'estiu. La pèrdua de prop d'un 20% és acceptable per l'organisme tenint en compte que altres destinacions han perdut fins al 80%, com és el cas d'Espanya. Si no empitjora la situació sanitària, hi ha motius per a l'optimisme, ha assegurat el gerent d'Andorra Turisme, Betim Budzaku.

Per la seva banda treballaran per garantir estacions i hotels oberts i mantenir campanyes sobretot a mercats de proximitat.

També es plantegen poder atreure altres mercats que es mantinguin oberts i es puguin promoure escapades a través de l'aeroport de Tolosa o Barcelona.

Confien mantenir un bon ritme d'afluència els caps de setmana de tardor, això sí, sense fer previsions.

I anant més enllà, i pensant en l'estiu, ja tenen confirmades gairebé totes les actuacions per l'Andorra Mountain Músic que es va ajornar i tindrà lloc el juny vinent, ha assenyalat Budzaku.

Les actuacions que s’han reprogramat són les de Don Diablo que serà el 12 juny; Texas, el 19, i  Mònica Naranjo, el 26. Queda encara per confirmar la data del DJ Bob Sinclar. En canvi Beret ja ha dit que no hi seria i s'estan buscant alternatives.

Informa: Ester Pons
Locució: David Domingo
Imatges: Arxiu RTVA

Comparteix:

54.236.35.159