ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Andorra Turisme es dona un mes per trobar un patrocinador i recuperar el Red Music

www.andorradifusio.ad

Andorra Turisme es dona fins a final de mes per trobar un patrocinador privat que assumeixi una part de la inversió per recuperar a la primavera l'Andorra Red Music, festival de música que es va celebrar l'any 2014 i no va tenir continuïtat.

Sense la participació d'un patrocinador privat, que hauria d'aportar més de 200.000 euros, la celebració d'un festival de música a la primavera està descartada.

La idea d'Andorra Turisme passa per trobar suport econòmic per portar primeres espases de la música per atreure turisme en temporada baixa.

A hores d'ara la recerca d'aquesta patrocinador s'està allargant i la situació es complica per accionar a temps tota la logística per al certamen. El gerent d'Andorra Turisme, Betim Budzaku, assegura que "és impossible sense patrocinador i, de moment, no el tenim". Considera que el patrocini hauria de ser més aviat nacional que internacional.

En cas de poder-se organitzar, la plaça del Consell General, que va acolir la primera edició, està descartada i s'estudien altres localitzacions cèntriques.

Quant a les queixes del comú d'Encamp que demana més implicació del Govern per desenvolupar el comerç del Pas de la Casa, Budzaku ha comentat que sempre pensen en projectes de país i assegura que un cop coneguin el pla de dinamització presentat dijous pel comú es posaran a treballar conjuntament per definir el tipus de comerç que es vol potenciar.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Anna Romagosa

Comparteix: