ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Andorra Turisme engegarà divendres una campanya a França per atraure visitants al Pas

www.andorradifusio.ad

Amb la reobertura aquest divendres de la carretera RN-22, Andorra Turisme posarà en marxa una campanya perquè els turistes comprin al Pas de la Casa, amb reclams com el sorteig d'estades i forfets. Durant una setmana se'n farà publicitat als mitjans francesos.

"L'accès au Pas de la Case est ouvert". Aquest és el missatge de la campanya que l'Executiu tira endavant amb la col·laboració del comú d'Encamp i Grandvalira. Amb incentius per a qui compri a la localitat, ja que, per imports superiors a 20 euros, es podrà participar en sortejos de tres estades al país i tres forfets de temporada a Grandvalira. Està obert a turistes de qualsevol nacionalitat que comprin des de l'11 de maig fins al 3 de juny, i per cada vint euros de despesa hi ha dret a obtenir una butlleta. La campanya tindrà un reforç a l'exterior amb publicitat en diferents mitjans de premsa escrita i en línia de França, ràdios locals d'Occitània i xarxes socials. I es complementarà amb l'inici de la campanya de comunicació de rebaixes d'estiu al mercat francès, que arrencarà el 10 de juny.

D'altra banda, els comerciants del Pas de la Casa començaran a fer balanç de les pèrdues i a demanar ajuts al Govern quan s'hagi reobert la carretera. Jean-Jacques Carrié, president d'Iniciatives Publicitàries, ha explicat que no s'han quantificat, encara, els perjudicis del tall, però que és una evidència que els establiments pràcticament no han tingut vendes. També recalca que agraeixen la solidaritat rebuda de la resta del país.

Informa: David Domingo-Pere Moliné

Comparteix:

18.207.254.88