ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Andorra Turisme titlla d'èxit l'Andorra Mountain Music i li vol donar continuïtat

www.andorradifusio.ad

Andorra Turisme celebra l'èxit de l'Andorra Mountain Music, que ha tancat l'edició amb el 80% d'entrades dels concerts venudes. Un format que es pretén recuperar l'estiu vinent, però haurà de trobar el seu espai amb la tornada del Cirque du Solei.

Valoració molt favorable dels 5 concerts de l'Andorra Mountain Music que han estat l'alternativa al Cirque du Solei aquest juliol. Precisament, serà la tornada del circ l'any vinent la que farà ballar les dates en què es faran els concerts.

El que sí que es té clar és que serà a l'estiu: "estem 100% segurs que ha de continuar", ha assegurat el director de l'entitat, Betim Budzaku, tot i que ha detallat que "haurem de veure quin és el millor període per fer-ho".  

L'Andorra Mountain Music ha estat un dels pocs festivals de música que s'ha pogut dur a terme en temps de pandèmia i per això des de l'organització consideren positiu per al país el ressò internacional.

Un festival que s'ha anat adaptant a les mesures sanitàries realitzant tests ràpids d'antígens als assistents, i als problemes climatològics. Anul·lacions com el concert de DJ Snake, que queda pendent de cara a la propera edició.

Informa: Ariadna Guiu - Roser Puigbò
Imatges: Andreij Cristancho

Comparteix: