ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Andorra Turisme veu amb bons ulls les dues possibles ubicacions del multifuncional, tot i que requeririen projectes diferents

www.andorradifusio.ad

Les dues possibles ubicacions per al Multifuncional són ben vistes per Andorra Turisme, segons ha expressat el director de l'entitat, Betim Budzaku al seu pas per La Rèplica. Amb tot, ha destacat que es durien a terme projectes diferens en funció del lloc. 

"El model no pot ser el mateix", ha assegurat Budzaku, tot destacant que el model del centre hauria de tenir unes especificacions treballades per aquesta ubicació. "Si és a la Margineda no és el mateix projecte, no es pot agafar-lo i posar-lo allà".

D'altra banda, ha celebrat un bon inici de temporada d'hivern, tot i que admet que els preocupa la situació actual i sobretot després de la tornada de les festes de Nadal. Amb tot, ha remarcat que és complicat que es cancel·li l'Andorra Mountain Music. 

Així, en cas que la situació provocada per la Covid-19 obliguès a ajornar algun concert, no hi hauria cancel·lacions, sinó que els artistes haurien d'actuar en els pròxims 18 mesos. 

Entrevista completa al director d'Andorra Turisme, Betim Budzaku, al programa La Rèplica: 

Informa: Ariadana Guiu
 

Comparteix: