ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Andorra la Vella amplia el contracte a l'empresa que va reconstruir els Serradells per pagar uns imprevistos de 721.000€

www.andorradifusio.ad

El consell de comú d'Andorra la Vella ha aprovat, amb l'abstenció de la minoria, l'ampliació del contracte amb l'empresa encarregada de la reconstrucció dels Serradells per valor de 721.000 euros per imprevistos derivats de l'incendi del 2018. També s'ha donat el vistiplau a un crèdit extraordinari de 150.000 euros pel sobrecost en la construcció del Bici Lab.  

El comú d'Andorra la Vella ha aprovat aquesta tarda l'ampliació del contracte a l'empresa Locubsa, que es va fer càrrec de la reconstrucció i el reforç estructural del centre esportiu dels Serradells després de l'incendi del 2018. El contracte s'amplia per un valor de 721.000 euros en referència a uns treballs de reforç estructural de la coberta que havia quedat malmesa pel foc. Aquesta quantitat també inclou actuacions de millora a la piscina, fetes durant la reconstrucció. La minoria comunal s'ha abstingut i ha parlat de sobrecost de l'obra, cosa que ha negat la cònsol.

La cònsol major d'Andorra la Vella, Conxita Marsol, ha explicat que l'import s'havia previst, però que "no es va adjudicar". 

On sí hi ha hagut sobrecost és en la construcció del Bici Lab, concretament de 150.000 euros, que es cobriran mitjançant un crèdit extraordinari aprovat amb el vot en contra de la minoria. L'augment s'ha degut a la no detecció d'unes parets mestres que han fet modificat el projecte inicial i a l'augment de l'espai d'exposició després d'eliminar un magatzem que era previst. La minoria demana responsabilitats a la direcció d'obra o a la constructora. 

Informa: Sergi Cano
Imatges: Kevin Ribeiro-Arxiu   

Comparteix: