ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Andorra la Vella espera entre 300 i 400 usuaris diaris a l'aquaparc del Joan Samarra

www.andorradifusio.ad

El comú d'Andorra la Vella espera reunir entre 300 i 400 persones per dia a l'aquaparc de l'estadi Comunal Joan Samarra. Durant la jornada d'avui s´ha condicionat la instal·lació amb les piscines inflables. Demà dimarts es farà l'obertura de l'espai.

L'estadi Comunal Joan Samarra ha iniciat el canvi de fesomia per convertir-se en un aquaparc fins a l'1 de setembre. Aquest dilluns al matí s'havien instal·lat les dutxes i a la tarda s'han muntat els jocs d'aigua i s'ha explicat als monitors el seu funcionament. L'alternativa al tancament de la piscina exterior dels Serradells obrirà aquest dimarts ja amb els inflables i el comú espera la mateixa assistència que tenia la piscina. 300 o 400 usuaris al dia, calcula el conseller de Joventut, Participació Ciutadana i Esports, Alain Cabanes, qui també ha recordat que els usuaris dels Serradells tindran l'accés inclòs amb l'abonament.

L'aquaparc constarà de dues zones al gol nord de l'estadi, amb piscines inflables, inflables d'aigua i jocs refrescants per als més petits, a banda d'hamaques i un espai chill out. Pel retorn rebut, el comú espera treure un bon rendiment a la nova instal·lació.

D'altra banda, el comú ha decidit no mantenir el bar de l'estadi i ha condicionat l'espai com a zona polifuncional perquè la puguin utilitzar els clubs que tenen la seu a la instal·lació comunal.

Informa: Sergi Cano
Imatges: V. Bellot-G. Casal
Locució: Jordi Domingo

Comparteix:

3.227.3.146