ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Andorra la Vella inaugurarà la reconversió del carrer Callaueta en un espai per a vianants a finals de mes amb una festa

www.andorradifusio.ad

Les obres del carrer Callaueta d'Andorra la Vella encaren la recta final. Després de prop de sis mesos de treballs, es convertirà en una zona per a vianants al cent per cent. El cost de la millora superarà els 400.000 euros i s'inaugurarà en les properes setmanes amb una festa amb actuacions i animacions.

La cònsol major, Conxita Marsol, ha vogut recordar que fina ara "era un carrer amb cotxes a banda i banda, amb quitrà i sense cap gràcia, i ara serà una zona amb accés directe a l'avinguda Meritxell i que donarà molta vida a tot el barri".

Marsol no amagava aquest dimarts la satisfacció en comprovar el canvi de fesomia del carrer Callaueta, a punt de convertir-se en un nou eix per a vianants. Les obres s'acabaran a final de mes i s'emmarquen en les accions a la zona comercial de Riberaygua i Travesseres per integrar el barri de Prada Ramon a l'eix central. La cònsol remarca que "va ser una aposta per revitalitzar la zona, unir-la a l'eix central, i convertir el centre d'Andorra la Vella en aquesta gran zona comercial i per a vianants amb qualitat de vida per als veïns, per passejar i treure cotxes".

Precisament l'absència d'aparcaments particulars ha afavorit la transformació en zona per a vianants, que aviat s'omplirà amb terrasses.

El comú preveu que la inauguració es faci a final de mes o a inici de juny, amb una festa promoguda conjuntament amb l'Associació de Comerciants de Riberaygua i Travesseres.

El pressupost de les obres superarà els 400.000 euros. Les millores urbanístiques comportaran alguns canvis en la mobilitat de la zona, que passarà a ser de 30 quilòmetres per hora.    

Informa: Sergi Cano
Imatges: Albert Refart

Comparteix:

3.210.184.142