ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Andorra la Vella inverteix 600.000 euros anuals en el transport comunal

www.andorradifusio.ad

Amb 600.000 euros d'inversió anual Andorra la Vella posa en marxa la nova flota d'autobusos comunals a partir d'aquest diumenge, 1 de setembre. Els nous vehicles de color vermell i blanc recorden el clípol de sempre.

77 punts de la parròquia d'Andorra la Vella estaran connectats per tres línies que substituiran els actuals busos petits de color blau. L'horari serà de 7 del matí a 9 de la nit. El comú d'Andorra la Vella vol convertir-se en una parròquia sostenible mitjançant la promoció del transport públic que no dubta en finançar amb 600.000€ anuals.

L'actual línia de la Comella passarà a ser la dels Serradells i la de la Margineda conservarà el nom. En aquesta última s'han incrementat les parades per les clíniques i centres geriàtrics. En aquest sentit aquests autobusos seran molt més accessibles i tindran tots una rampa electrònica. Fan 9 metres de llargada, per poder arribar i passar per tot arreu i tenen una capacitat per a 20 persones.

La línia de Ciutat de Valls que és coneixerà com a LV tindrà més freqüència de pas perquè és un trajecte molt sol·licitat a hores punta.

A més del bitllet senzill de 10 cèntims, hi ha els abonaments de deu viatges a 80 cèntims i el de 40 trajectes a 3 euros. Tots aquests bitllets es poden adquirir a l'Estació Nacional o a la pàgina web andbuscomunal.ad i es pot també descarregar l'aplicació ja que es podrà pagar amb un codi QR des del telèfon, que cobrirà de 7 del matí a 9 de la nit per a sis autobusos.

Informa: Sílvia Mestre
Imatge: Anna Ginestà

Comparteix:

35.175.201.14