ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Andorra la Vella reclama prop de 300.000 euros al Govern per les transferències

www.andorradifusio.ad

El comú d´Andorra la Vella ha reclamat prop de 300.000 euros de les transferències d'aquest any. La cònsol major de la capital creu que el criteri que ha seguit el Govern els perjudica i ara estan a l´espera de la seva resposta.

El comú de la capital no està d'acord amb la interpretació del Govern per calcular les transferències que li corresponen. Dels 9,6 milions que li pertoquen per aquest any, considera que faltarien prop de 300.000 euros.

L'òrgan comunal creu que dels quatre criteris que hi havia inicialment, a la part d´inversió sostenible, el de penalització per cadastre i per no tenir fetes les separatives s'ha de passar a parts iguals, mentre que el Govern no ho creu així.

Els consellers de la minoria liberal han aplaudit la reclamació del comú i estan d´acord que cal portar-ho fins al final.

Per la seva banda, les conselleres del Partit Socialdemòcrata han insistit que la Llei de competències i transferències no està tancada i que és un tema que cal reprendre.

Segons ha explicat la cònsol major de la capital, cap altre comú ha presentat al·legacions. Ara resten a l'espera de la resposta de Govern.

Informa: Laura Massegú
Imatge: Anna Romagosa

Comparteix: