ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Andorra la Vella ret homenatge a la primera consellera general, Mercè Bonell Bertran

El comú d'Andorra la Vella ha organitzat aquest dimecres al migdi

El comú d'Andorra la Vella ha organitzat aquest dimecres al migdia un acte d'homenatge a la primera consellera general, Mercè Bonell Bertran, considerant que ha estat un exemple a seguir per l'esfera política del país.

Bonell ha agraït amb la mà al cor aquest reconeixement. Ha confessat que el camí no ha estat gens fàcil i que li hagués agradat assumir el càrrec de consellera general abans, però celebra que cada vegada hi hagi més dones en posicions de responsabilitat. 

Per arrodonir l'homenatge a qui també va ser consellera de comú, aquesta setmana es col·locarà la placa amb el seu nom a un dels nous carrers de la parròquia. 

En la cerimònia també hi han participat diverses personalitats polítiques, com ara el cap de Govern Xavier Espot, qui ha remarcat que Bonell va marcar clarament un punt d'inflexió i ha estat un model a seguir per poder fer créixer cada cop més la presència de dones en la política. 

Per la seva banda, la cònsol major d'Andorra la Vella, Conxita Marsol, ha subratllat la importància de l'arribada de Bonell al Consell General i el seu pas també pel comú, motius de pes per poder dedicar-li un dels nous carrers de la parròquia com a sentit homenatge. 

Per altra banda, la síndica general, Roser Suñé, ha reconegut que s'hauria d'agrair i reconèixer la trajectòria de personalitats influents com Mercè Bonell molt més sovint. 

Informa: Laura Cugat
Imatges: Andreij Cristancho

Comparteix: