ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Andorra la Vella vol enllestir una part de la reforma de la plaça del Poble el 2023

www.andorradifusio.ad

El comú d'Andorra la Vella vol acabar l'any vinent una part de la reforma de la plaça del Poble. També s'està treballant amb el Govern la creació d'un atractiu emblemàtic a l'antic magatzem del COEX, que seria enjardinat.

La cònsol major, Conxita Marsol, ha assegurat que un dels objectius del comú és remodelar profundament la plaça del Poble d'Andorra la Vella. Seria una obra ambiciosa i es pretén que, com a mínim, una de les fases pugui estar acabada l'any vinent.

"La plaça del Poble es mereix una millora considerable. Va ser una joia durant molts anys i ara té un deteriorament molt important. Voldríem haver tret el concurs fa temps. Quan tinguem acabada la plaça del casino, que hi connectarà, traurem el plec de bases per al concurs d'idees per a la millora de tota la plaça del Poble."

Conxita Marsol, cònsol major d'Andorra la Vella

També ha informat que el comú i el Govern col·laboren perquè hi hagi un nou atractiu turístic al terreny on ara hi ha l'antiga seu del COEX, quan s'hagi enderrocat. El que té clar Marsol és que ha d'estar enjardinat.

"Hem d'aconseguir, entre tots, que aquest espai sigui un prou potent, prou cèntric i amb prou gràcia i zona verda com perquè sigui un atractiu important. Com uns jardins jo diria, més que un parc."

La intenció és que sigui l'entrada referent per a tots els turistes.

Informa: Pere Moliné
Imatges: Kevin Ribeiro
Locució: Yasmina Canedo

Comparteix: