ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Àngel Ros apel·la al diàleg per resoldre el conflicte a Catalunya en les Primeres jornades democràtiques de l'ambaixada

www.andorradifusio.ad

L'ambaixador d'Espanya assegura que al seu país falta diàleg per resoldre el conflicte amb Catalunya. Àngel Ros ho ha dit en les Primeres jornades democràtiques que organitza la legació diplomàtica per commemorar els 41 anys de la constitució espanyola.

Aquest dimarts i dimecres l'ambaixada d'Espanya acull les Primeres jornades democràtiques, que volen explicar als alumnes de batxillerat del María Moliner el que han suposat els 41 anys de constitució espanyola.

Entre els ponents hi ha l'ambaixador i un professor de filosofia del centre. En la primera de les xerrades, la gran majoria de les preguntes dels alumnes han estat sobre la situació a Catalunya.

Àngel Ros ha assegurat que la judicialització del procés independentista no és l'única solució, que "hi ha hagut una manca de diàleg" i que en caldrà molt més per trobar solucions. "És evident que quan s'incompleixen les lleis d'una manera tan clara com en el cas de l'estatut d'autonomia o la Constitució, la justícia ha d'actuar i va actuar. Però, a més, cal un diàleg entre forces polítiques".

El 5 de desembre, al migdia, un grup de residents portarà a l'ambaixada un ram de flors per retre homenatge a la carta magna espanyola.

Informa: Pere Moliné
Imatges: Xabi Moreira

Comparteix:

34.204.176.125