ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Àngel Ros apunta l'inici del 2019 per poder fer vols nocturns a l'aeroport d'Andorra-laSeu

www.andorradifusio.ad

Àngel Ros assegura que els primers mesos del 2019 es podria instal·lar la tecnologia que permetria els vols nocturns a l'aerport d'Andorra-la Seu. L'ambaixador d'Espanya diu que és un dels reptes principals a curt termini.

Ros ha mantingut contactes amb el secretari de Mobilitat de la Generalitat i li ha confirmat que les proves tècniques que han de permetre instal·lar el GPS per poder fer vols nocturns, estan molt ben encaminades i podrien estar enllestides els primers mesos del 2019.

Així, ja no hi hauria cap impediment per dotar les instal·lacions d'uns recursos tecnològics imprescindibles per ampliar l'activitat comercial de l'aeroport.

Les negociacions amb la UE, una prioritat

El nou ambaixador d'Espanya ha destacat les negociacions d'Andorra per a l'acord d'associació amb la Unió Europea com una altra de les prioritats, en el marc de la col·laboració d'Espanya amb les autoritats andorranes. En aquest sentit ha destacat que el Govern està conduint molt bé el procés.

Àngel Ros ha afegit que l'organització de la Cimera iberoamericana el 2020 serà un altre dels punts prioritaris en què tots dos estats col·laboraran.

Informa: Joan A. Sarmiento

Comparteix:

3.215.77.193