ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Anna Bosch retrata la desconeguda elit libanesa a 'Bubble Beirut'

www.andorradifusio.ad

Una de les residents de Faber a Andorra, Anna Bosch, torna per exposar una sèrie fotogràfica que va elaborar entre 2011 i 2017 sobre les classes poderoses del Líban. L'objectiu, fotografiar el que no es veu. La mostra "Bubble Beirut" es pot veure a la galeria Taranmana

Mentre a fora continuen els ecos d'una guerra civil sagnant que va durar 15 anys i que ha deixat el Líban en la més absoluta pobresa, els rics viuen aliens a tot plegat. 

Enmig d'un país tocat per la guerra, Anna Bosch s'endinsa en l'alta societat per ensenyar-nos una bombolla que pot ser molt fràgil.  A "Bubble Beirut" mostra una vida opulenta on les joies, el bisturí i el bon vestir no falten en cap festa. Ni els bombardejos destorbarien una trucada a lady Cochrane, perquè hi estan acostumats.

"Va contactar amb la família Sursock, que és la gran aristocràcia, la família Torbay, que representa el poder econòmic i financer". Van ser cinc anys de treball on al principi s'ho va prendre amb un aire una mica irònic,  però quan va anar coneixent tota aquesta gent va crear aquesta idea de bombolla. Li deien 'vivim en una bombolla perquè no sabem com serà demà'." 

Aminda Saludes, Galeria Taranmana

I és que el demà probablement el demà no tingui tanta llum ni tant color.

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Kevin Ribeiro

Comparteix: