ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

APAPMA critica que la plataforma de Soldeu sigui d'interès nacional sense una llei mediambiental

www.andorradifusio.ad

APAPMA critica que el Govern consideri d´interès nacional la plataforma de Soldeu, sobretot quan no existeix una llei sobre impacte mediambiental. Tot i això, l'associació ecologista reconeix que es facin mesures per minimitzar l'impacte de la infraestructura.

APAPMA és manté a l´expectativa i farà un seguiment de les obres de construcció de la plataforma a peu de la pista de l´Avet, a Soldeu. Una infraestructura considerada imprescindible per poder acollir les finals de la Copa del Món d´esquí el 2019. Per això el Govern considera el projecte d´interès nacional, un qualificatiu que per a APAPMA no s´acaba d´entendre.

Però no tot és dolent per a APAPMA, ja que es van reunir amb els promotors del projecte per conèixer de primera mà com es minimitzarà l´impacte mediambiental i en aquest sentit estan satisfets.

Fa anys que APAPMA reclama una llei d´impacte mediambiental i de protecció de la natura. Asseguren que hauria de ser prioritària en un país que presenta el patrimoni natural com una de les seves joies. L´entitat ja avança que serà una de les reivindicacions principals per a l´any nou.

Informa, Joan A. Sarmiento
Imatges, Enric Fernández

Comparteix: