APAPMA elegirà la nova junta al setembre

www.andorradifusio.ad

Apapma prepara canvis de cara al setembre, ja que part de la directiva, incloent-hi la presidenta, han decidit abandonar l'entitat argumentant motius personals. El relleu l'agafarà un grup liderat per nous membres i també altres molt vinculats amb l'entitat.

Una vegada passat l'estiu es preveu convocar l'assemblea d'Apapma per tal d'elegir la nova junta, un procés que a hores d'ara ja s'està preparant. Se sap, però, que hi haurà membres nous, molt vinculats amb el moviment ecologista, però també històrics, com Carles Iriarte, que durant molts anys va ostentar la presidència. En aquest cas, seria en algun càrrec fora de la primera línia.

Fonts pròximes al procés han reconegut que hi ha diversos fronts oberts, alguns de gran transcendència, com ara tot el procés vinculat amb les presumptes irregularitats en la construcció del centre de tractament de residus. Recordem que el tribunal constitucional va sentenciar que la Batllia haurà d'admetre la querella presentada per l'entitat ecologista, desestimada en el seu moment. A més, Apapma participa en altres àmbits importants, com ara les reunions per establir els plans de caça.

Informa: Joan A. Sarmiento

Comparteix:

Canillo rep menys visitants que el juliol passat però manté la facturació El comú d'Andorra la Vella revisa totes les terrasses per possibles incompliments de la normativa