ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Aposta per la gastronomia de qualitat

www.andorradifusio.ad

Govern, experts i sector privat debaten com valorar el patrimoni culinari. El corpus recopila un centenar de receptes tradicionals, que es posen a disposició dels cuiners i es vol crear una marca específica que vinculi Andorra a la gastronomia de qualitat.

El primer seminari de gastronomia andorrana analitza com fer d'aquest sector un complement distintiu de l'oferta turística. De moment el corpus del patrimoni culinari andorrà ha recopilat ja un centenar de receptes que es posen a disposició dels cuiners.

El corpus estarà en constant evolució i anirà incorporant més receptaris. Per altre costat s'estudia conjuntament entre el Govern i el sector privat com valorar l'oferta de restauració. El ministre de Turisme, Francesc Camp, té clar que la gastronomia "tindrà cada vegada més pes en l'estratègia de comunicació".

En aquest marc el ministre ha qualificat de molt bona notícia el nou espai gastronòmic amb cuiners amb estrella Michelin que s'obrirà als baixos de l'edifici El diamant, d'Andorra la Vella. Creu que cal diversificar l'oferta i ho veu com un bon complement a l'oferta d'estrelles Michelin prop de les pistes.

Més endavant es dissenyarà una marca corporativa que identifiqui la gastronomia del país.

Informa: Gerard Gort
Imatge: Sergi Linares
 

Comparteix: