L'aposta d'Ordino-Arcalís per allargar la temporada supera les expectatives

www.andorradifusio.ad

L'aposta d'Ordino-Arcalís per allargar la temporada està donant bons resultats i fins i tot ha superat les expectatives de l'estació. Aquest dijous ha estat el dia de més afluència amb més de 1.000 esquiadors.

Aquest dijous és, amb diferència, el dia de més afluència d'esquiadors en el que portem de setmana. S'està notant que Ordino Arcalís és l'única estació del país oberta. Fins i tot en alguns moments s'han registrat cues a les taquilles per comprar forfets.

L'únic canvi respecte de la temporada regular és que s'escurça l'horari d'obertura i ara en comptes de les 17h es tanca a les 15h. Mentre que de dilluns a dimecres la resposta dels esquiadors havia estat bona, aquest dijous s'ha disparat i s'han superat els 1.000 esquiadors, molt per sobre de les expectatives, ha explicat el director de l'estació, Xabier Ajona. Assegura estar "sobtat" perquè "molts dies entre setmana durant la temporada no arribem a aquests números". Ho atribueix a la bona qualitat de la neu i al fet de ser l'única estació andorrana que continua oberta.

A nivell logístic l'obertura fins al 30 d'abril ha suposat haver d'allargar la contractació de part del personal i altres despeses extra. Tot i això es tracta d'una prova pilot per poder tenir més elements que permetin consolidar l'abril com a mes amb les pistes obertes.

També confien que aquests dies serveixin per millorar les xifres d'esquiadors de tota la temporada, ja que ara se situen per sota de les dels dos últims anys, tot i que la despesa per esquiador continua augmentant.

Informa: Gerard Gort
Imatges: Jordi Seabra

Comparteix:

Turisme vol tornar a superar el milió de visitants i augmentar els dies d'estada aquest estiu El grup liberal s'assessorarà per decidir el suport a les noves transferències