ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

D'aquí a uns dies es coneixerà la ubicació final del recinte multifuncional

www.andorradifusio.ad

Fins ara semblava que el recinte multifuncional tenia una ubicació clara: davant de l'edifici administratiu del Govern de prat de la Creu. Ara sembla que la Margineda és l'opció que més agrada al comú d'Andorra la Vella. Encara, però, no està decidit del tot. La decisió final es podria saber d'aquí a pocs dies. 

Les festes i els contagis han endarrerit que Conxita Marsol s'hagi pogut reunir amb Govern per determinar la ubicació del recinte multifuncional. Damunt la taula hi ha l'opció de l'antiga plaça de toros i la d'un espai a la Margineda.

Amb tot, la cònsol major d'Andorra la Vella, Conxita Marsol, ha assegurat que s'ha de dir quin serà l'emplaçament. El que sí que té clar és que estarà a la capital, "tenim el compromís del Govern i hem d'acabar de determinar l'espai". 

Hi ha, però, diversos paràmetres a tenir en compte, com ara els anys de lloguer, que el terreny sigui propietat del comú o la proximitat amb la ciutat, ha explicat Marsol. 

La cònsol ha manifestat que li agradaria que es quedés al centre, però no és tan evident quan es necessita un terreny de molts metres quadrats i sembla que ara apostaria més per l'opció de la Margineda. "Voldríem que estiguès pròxim a la ciutat, però no és evident trobar 8 o 9 mil mestres que estiguin a prop". 

El comú d'Andorra la Vella va comunicar al setembre que s'acordava allargar trenta anys el lloguer del terreny de l’antiga plaça de toros, que amb 2.500 metres quadrats d’una cessió anticipada es cediria al Govern amb la finalitat de construir-hi el recinte multifuncional. Ara no sembla tan clar, però queda poc per conèixer l'última paraula.

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Ricard Tenza

 

Comparteix: