Arcalís, pendent de la validació del Govern per començar les obres del telecabina després de fer-se efectiva l'entrada de Saetde

www.andorradifusio.ad

Últims detalls perquè s'iniciïn les obres del telecabina que ha d'unir l'Hortell i la Coma. Uns treballs en què gràcies a les negociacions per part de Viladomat s'estalviaran entre 800.000 i 1 milió d'euros.

Aquest dijous a la tarda s'ha fet efectiva la compra de Secnoa per part de Saetde. L'operació permetrà una de les obres del pla director de la societat, un telecabina que unirà la zona de l'Hortell amb la Coma. Es previst que els treballs comencin aviat, atès que el comú ja ha lliurat els permisos al Govern i n'espera la validació. A més, l'entrada de Viladomat a Arcalís també suposarà un descompte important en el cost de la infraestructura. "Entre 800.000 i 1 milió d'euros. L'objectiu és començar la temporada amb aquestes obres, però depèn de quan s'obri l'estació. Si podem obrir al novembre i tenim el telecabina al novembre, s'obrirà al novembre. Si s'obre al desembre, no passa res", explica el cònsol major, Josep Àngel Mortés.

Mortés també ha anunciat que en un període de 2 o 3 mesos formularan el plec de bases per a la concessió de l'Andorra Congrés Centre. El cònsol ha confirmat que es manté l'interès per part d'una empresa.

Informa: Joel Romero
Imatges: Jordi Seabra

Comparteix:

Les conselleres de Liberals+Independents d'Ordino no descarten pactes El pacte entre Andorra i França per la RN-20, en vigor l'1 de juliol