Argenta Patrimonios Vall Banc Group dona 15.000 euros a Sant Joan de Déu per a la investigació del càncer infantil

Argenta Patrimonios Vall Banc Group, entitat d'assessorament

Argenta Patrimonios Vall Banc Group, entitat d'assessorament financer, ha donat 15.000 euros a l'Hospital Sant Joan de Déu, centre mèdic especialitzat en pediatria i malalties infantils, segons informa en un comunicat.

L'ajuda econòmica es fa efectiva a través de l'associació contra el rabdomiosarcoma, que destina aquesta quantitat a la investigació del càncer infantil.

Es tracta d'un càncer minoritari que es forma als teixits tous, especialment al teixit muscular de l'esquelet o als òrgans buits com la bufeta i o l'úter. Habitualment, afecta nens i nenes menors de quinze anys. A Espanya, cada any es diagnostiquen entre 35 i 40 nous casos de rabdomiosarcoma.

El 70% de l'estudi i l'avenç en el tractament d'aquestes malalties se subvenciona a través de donacions privades, mentre que el 30% del pressupost prové de concursos públics. "Amb l'impacte de la Covid-19, aquest tipus d'accions s'han vist reduïdes.

Per això, la donació per part d'Argenta Patrimonios Vall Banc Group suposa un gran impuls pel 2021 i només amb la seva aportació, ens permet finançar el 30% de la investigació", destaca Emma Perrier, del departament de captació de fons de l'Hospital Sant Joan de Déu.

Informa: Agència ANA-Redacció
Fotografia: Vall Banc

Comparteix:

El NIU acull un projecte que vol revolucionar la reproducció dels documents antics  Carles Enseñat i Susanna Vela presideixen la comissió per a la sostenibilitat de les pensions de jubilació